dålig uppdatering!

japp får be om ursäkt för dålig uppdatering!! men känns som jag aldrig har tiden o sitta o skriva! o sen har jag inte så mkt o skriva om förutom att allt flyter på som det ska!!! vi ska ju flytta tbx till fbg igen! SKA bli otroligt skönt faktiskt!.... känner mej inte så hemma i halmstad om jag ska vara helt ärlig!!!


ja juste!!! folk som ljuger! shit alltså vadå tror folk inte man ska komma på dom!! snälla lägg ner om ni känner mej så vet ni oxå att jag e mkt medveten om när folk ljuger o inte... bara så löjligt!!!

jaha?!

snälla människor sluta ta mej förgivet! precis inget jag uppskattar!!!

orkar inte bry mej!

god morgon alla!! ja precis jag orkar inte bry mej längre! i sverige får man tydligen inte yttra sej om vad man tycker e rätt o fel utan att folk ska säga sina åsikter!!! ja självklart får folk ha sina åsikter men LÅT då mej ha mina!!!

sol=)

goood morgon alla!! vaknade enu en dag med sol! jag hoppas verkligen vädret håller i sej o att det börjar bli lite mer vår än istid!!! idag blir det nog bara vara hemma o städa o fixa:) måste slänga in lite tvätt! plocka in i diskmaskinen bädda rent sängen o dammsuga!!

på tal om annat.. nu har ja gått in i vecka 20 det känns riktigt bra ja längtar tills förlossningen faktiskt! men inte riktigt efter smärtorna!!!!


blandade känslor!!

god dagens alla!! idag har det precis inte varit en toppen dag tyvärr!! fått veta lite saker som får mej osäker m.m
 vet inte om jag ska ta det som det kommer eller om jag ska behöva ta egna beslut!! alltid jobbigt o känna så här o det va otroligt längesen ja gjorde det! allt blir lixom som en knapp som man spolar tbx på! det känns otroligt jobbigt att det ska behöva vara så här! o jag vet att det e mkt med mina hormoner men jahaa inget ja tänker skylla på precis!!!


RSS 2.0