herreeeguuud!!

ja fy fan jag säger då det.... idag vaknade jag halv nio o blev helt chockad att jag hade sovit så länge=)
sen va det upp äta frukost sen efter va det o hoppa in i bilen och åka till fbg på ett möte inte så kul kanske!
 
på mötet så tog hon även mitt blocktryck det va lite lågt men det e ju inte så konstigt..

efter mötet blev det vidare till gbg igen och nu sitter jag här dödstrött och älsklingen e i garaget idag UTAN mig orkar inte stå där ute o frysa röven av mej....=)

snö snö snö

i gbg är det verkligen fullt med snööö=) det e skit mysigt med snööö men fy fasiken vad kallt det är...
imorgon går jag in i vecka 7 känns bra faktiskt än så länge har inte mitt illamående kommit o det e ja väl ganska glad över=) försöker sluta röka oxå men det e ju inte det lättaste kan jag ta o tala om....


här är hemligheten


nu ska det börja grejas

god dagens alla=)

nu har vi precis kommit till fbg inhandlade mej ny ögonbrynspenna o så va vi och åt på burger inn sjukt gott=)

idag blir det att rensa lite i förådet och sen ska vi packa lite småsaker i lägenheten ska även kolla tvättid tänkte jag så man har det gjort! vi åker ju till göteborg på fredag igen för att ta hand om lilla vovven=)

uppdaterar senare bye bye så länge


göteborg!

igår åkte vi till göteborg till älsklingens mamma=) har varit helt slut idag så la mej för att vila lite innan,och sov drygt en timma det behövde jag:)

idag har vi gjort massa saker känns det som besiktigat bilen
kollar skor men hittade inga:(
sen har vi handlat lite mat


och nu e det änligen kväll så jag ska ta det så lungt jag bara kan. känner mej typ fortfarande trött o sliten...



ussch det går inte som jag vill!!!!

alltså ja vill så gärna sluta röka!!! men att det ska vara såå jääävla svårt det fattar jag  inte!! är det ingen som har ett bra tips?

nog om det!!! vi har precis kommit hem från gbg och jag e helt slut!

har hämtat lite kartonger så imorgon ska det börjas packa tänkte vi=)

funderar på om jag ska sätta mej o kolla på ensam mamma söker på datorn fööör jäävla roligt program. nee gott folk  nu orkar jag inte sitta här o skriva mer... men om ni har något bra tips på sluta röka så snälla ge mej lite goda råd!!!!


sluta röka!!!!

japp precis som det låter! imorgon ska jag minska mina cigg till 3 st om dagen,sen blir det att sluta helt!!!


trött trött trött

hejsan alla fy fan det känns som att det ända jag har gjort i nästan ett helt dygn e att åka bil... det e typ det ända man gör i gbg åker bil hit o dit här o där HAHA!!!

kontrakt!!!

idag vaknade ja kvart i åtta äntligen fick ja sova ut lite ialf:D idag ska jag o älsklingen till halmstad o skriva kontrakt på den nya lägenheten:D ska BLI så skönt o flytta från denna häxstaden!!! orkar verkligen inte med fbg längre.. alla snackar om alla o det värsta e att dom vet ju inte ens vad dom snackar om... dom hör något sen fortsätter det bara!!!!!!

kl e bara 6 på morgonen!!!

herrguuuud va i hela friden gör jag uppe nu!??? ska försöka somna om efter ja har skrivit av mej lite...

Igår va jag o träffade miss j det va underbart o se henne så frisk o kry=)

hon va otroligt glad när vi kom tyvärr stannade vi inte såå länge men bättre det än ingenting=)


vilken underbar dag:D

idag fick jag reda på min egna hemlis....=) men inget som jag tänker tala högt om här=)


vid elva tiden ska jag åka o hälsa på miss j tänkte jag hon e ju inne på behandling nu ska bli så skönt att få se hur hon har gått upp i vikt o allt=) men ja uppdaterar senare :D

lördag!!!

jahaaa då va det lördag dååå:D idag händer det inte så speciellt mkt faktiskt... sitter och väntar på att madde ska komma hem från la.... sen ska väl vi fixa i hennes lägenhet=) vaknade otroligt tidigt idag ah tidigt o tidigt men för att vara lördag så e det fan tidigt.!!! så då va det bara o gå upp sätta på kaffe ta sin morgoncigg o börja dagen som vanligt:) o nu har jag städat o bytat sängkläder ska bli såå skönt o lägga sej i en nybäddad säng:)


jag har en liten hemlis men den får ni inte veta fören om några dagar när jag själv vet om det!!!!! erkänn ni blev nyfikna nu;) ingen ide att NI ringer och FRÅGAR för ja kommer ändå inte berätta fören ja vet först:D

tidig morgon!!!

har fått en rutin på min vardag o det känns otroligt bra=) lite tråkigt bara o vakna kl 8 när man inte har så mkt o göra=).Sitter o dricker mitt morgonkaffe o röker mej en cigg som vanligt på  morgonen=) har ju haft mina funderingar på att sluta röka!!! o då e det faktiskt mest för att det kostar så jäääkla mkt...och ja känner att jag inte riktigt har råd med det..  men att det ska vara såå jääävla svårt att sluta det förstår jag inte!!! ångrar mej sååå mkt att jag började röka men tyvärr på den tiden va det juu sååå tufft!!!!*not* och man gjorde ju det för grupptrycket... nu i dagsläge hatar jag att ja gjorde så som ja gjorde när ja va mindre.... inte nog med att ja e beroende av ciggen ja e ju beroende av kaffet på morgonen oxå!!!nog tjatat om det!!!

jag undrar vad denna dagen har att erbjuda?! till helgen ska vi troligen fixa massa flyttkartonger så vi kan börja packa ner saker som e onördigt att ha uppe!!!


min hjärna jobbar för fullt!!!

jaaa nu kanske ni undrar vad jag menar!? jo det e så att min hjärna jobbar hela tiden med massa tankar,planeringar m.m så ja håller på att bli dum i huvudet!!!!
 en sak e jag otroligt glad över o det är att vi ÄNTLIGEN ska flytta från falkenberg!!!!
har sagt det i många många år nu. Men nu äntligen händer det!!! vi flyttar 11 dec e det planerat=)
har så mkt o tänka på nu bara måste börja packa ner saker o sånt o vet inte i vilken ända jag ska börja i!!!!! funderar på att ta det lungt o vänta tills killen kommer så får han hjäpa till:D:D



från det ena till det andra!!!!

hur kan man ens sitta och uttrycka sej om saker o ting på facebook som att det voree ens egna dagboook!!!

eller skriver bara saker för att få lite empatiii serigöst det e ju bara helt pinsamt....




jag i sommras:D


OJ OJ OJ tänkte göra lite uppdateringar här!!!!

men tjena alla mina bloggläsare!!!! förstår att ni e lite besvikna på mej att jag inte har uppdaterat på länge:D men nu tänkte jag börja igen!!!! Som vanligt flyter allt på som det ska!!! Det blir flytt från Falkenberg nu äntligen!!!!!! kan nog inte blir mer glad!!! men kommer ju självklart sakna många människor här i från:D men vet ju att jag kan träffa dom när jag vill:) så det känns ju faktiskt bra!!! jahaaa idag kommer tessan o besöker mej vilket e på tiden tycker jag:D vi ska väl sitta o snacka om allt mellan himmel o jord känns som jag har sååå mkt o göra nu o att jag knappt hinner med!!! min hjärna arbetar mer än min kropp lixom.....

RSS 2.0