skogen!!

hejsan alla! jaha då har man varit ute i skogen i två dagar i rad nu med zona! hon har typ hittat alla möjliga djur.. från paddor till grodbebisar till såna äkliga mördasniglar!!!! jag verkligen hatar dom!... ´men hon är otroligt duktig hon går bara fram till dom och kollar på dom sen gör hon typ inget mer med dom=) vilket är bra för dom är ju gifta trotts allt! viste faktist inte att paddor va giftiga mot  andra djur! men min uppfödare berättade det för mej vilket jag tackar henne för=)jaha nog om paddor o mördasniglar.. nu tänkte jag ta en cigg och dricka lite kaffe o bara ta det lungt framför tv=)

valpträff 09

hejsan den 18de va vi på valpträff =) det va otroligt roligt måste ja säga.. så mkt fina hundar  och trevligt folk!!! fick även träffa zonas pappa kan typ inte beskriva i ord hur snygg han är...=)nu är zona hemma igen och det känns bra har ju viljat ha tbxs henne sen ja lämnade henne igen!!! och trodde faktist helt ärligt att jag aldrig mer skulle få se henne igen=( men som tur va så fick jag ju det!!!

räkningar...

helt sjukt vad mkt räkningar jag har denna månaden så är tele2 så jävla smarta oxå.. dom går inte ut med att jag sitter o betalar för två moob för att ja förlängde mitt abonemang då måste jag betala båda två. allvarligt dom är inte riktigt normala.. förra månaden fick jag en teleräkning på 1400 o undrade va fan ja hade gjort.!? men då visade det sej att ja betalar två telefoner.. jävla idoter fan säger dom inte sånt för då när man går o förlänger sitt abonemang..... aja nog om det har haft fullt upp dom sista dagarna.. varit på ge kås m.m sjukt jävla mkt folk hela tiden där.. serigöst dom står verkligen ute i regn köööön va ju inte lite lång heller den gick ända t pressbyrån o runt till harrys i SPÖREGN!!!!

roligaste dagen på länge!!!

hejsan idag har varit en helt underbar dag faktist.. varit hemma först sen i ullared.. ja gjorde något ja aldrig trodde ja skulle göra o det va fan o flyga helikopter alltså det va något av det roligaste jag har gjort det va sååå sjukt jävla skum känsla så det finns inte.. ja råder alla att prova göra det för det är en jääävla upplevelse...:D

way i are

shit alltså ja är så jävla trött hela tiden blir fan snurrig i huuvdet igår regnade det lite fy fan vad skönt det va faktist!!! det har varit sol nu i typ tre veckor o ja typ dööör går ju knappt o vara ute om man inte ligger på stranden... men orka slösa sin tid där hahaha..ska t doktorn så fort som möjligt igen för handleden har ju inte blivit bättre o tabletterna har inte hjälpt så vääärst mkt faktist!!!idag vet i fan vad som händer faktist.. ska nog bara ta det lungt den mesta tiden av dagen....

RSS 2.0